GALLERI

 

 

 

Forevige et øjeblik i et billede

 

Sammen vil vi førsøge at lave det bedste billede. Hos os tager vi os tid til at få den rette stemning. Vi skyder en masse billeder af, når vi så sortere, vælger vi både de bedste, men også de sjoveste billeder ud. For nogle gange er det ikke kun kvaliteten, men også stemningen der er vigtig.

Portæt/Par

Fotografier

 

På en fotoshoot tilbyder vi portræt eller parfoto, til samme pris.
Det står jer frit for hvordan I vil kombinere jeres fotoshoot.


Der er sat 1 time af, og hvordan I bruger den, er op til jer.

Det kunne også være portætter af alle børnene og et fælles billede.

I vælger helt selv. 

Familier & Grupper

 

 

I vores fotoateliet har vi kun plads til 5-6 personer. Hvis flere personer ønskes skal billederne tages udenfor, ellers kan vi tilbyde en fotomanipulation - Se under manipulation- hvor vi sammenlægger flere familier på et billede. Dette er til en mindre mere pris.

 

Baby

Fotografier

 

Når vi tager billeder af babyer, tager vi os mere tid, og skruer ekstra op for varmen inden i kommer, så jeres baby ikke kommer til at fryse. Vi har både pusleplads og en sofa i ateliet der kan ammes på. Vi har selv småbørn i familien, så vi forstår os på, at baby er med til at bestemme om I har valgt den rette dag at fotografere på. Vil baby ikke være med på dagen, finder vi bare en anden dag, uden ekstra omkostning. 

Børn

Fotografier

 

 

Vi elsker at fotografere børn, Børn formår at virke naturlige på billeder da de ikke kan opstilles ligesom voksene kan. Når vi fotografere børn tager vi mange billeder og når I får billederne, er der både de gode billeder, men også de sjove og mere atypiske model billeder, det er tit der man kan finde barnets skønne personlighed, som giver sig til udtryk i deres grin, blik eller løjer.

Manipulation

Fotoarbejde

 

Fotomanipulation er mange ting. De ting vi laver mest af, er farver på sort/hvid billeder, som kan give billedet et helt andet udtryk.

Andre manipulationer kan være at opfriske gamle billeder, indsætte anden baggrund, eller lave andet fotosjov. 

I er altid velkommen til at kontakte os med jeres projekt, så ser vi om det kan lade sig at gøre, og kommer med et pris overslag.

Erhverv

Fotografier

 

 

Som virksomhed har du også mulighed for at kontakte os ang. billeder, vi har gennem tiden leveret forskellige opgaver og er klar til at lave netop din opgave. Prisen variere fra opgave til opgave, men prisen er lav, så giv os endeligt et kald, eller send en mail, så kommer vi med et tilbud, der er svær at takke nej til.